Search WWW Search

Wednesday, July 05, 2006

OWA Question Mark Included in Outgoing Email

OWA: Question Mark In Outgoing Email
June 05, 2006


Sending Emails through OWA produces a question mark (?) in every outgoing email. This does not occur globally but few users.


Possible third party application has downgraded two files dhtmled.ocx and triedit.dll in the affected user's IE.


On the user's client that is being affected, re-register these ocx & dlls.

Froom command prompt enter the following.

C:\>regsvr32 /u "C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Triedit\dhtmled.ocx"

C:\>regsvr32 /u "C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Triedit\triedit.dll"

C:\>regsvr32 "C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Triedit\dhtmled.ocx"

C:\>regsvr32 "C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Triedit\triedit.dll"

This is also known to correct the RED X display that is displayed in OWA.

Applies To:
Exchange 2003

James Chong (MVP)
Security+, Project+, ITIL


Anonymous Anonymous said...

i had the question mark at first. then i appplid these changes and all i have now is the red x and a non-functioning owa client. any ideas?

12:15 PM  
Anonymous Anonymous said...

nevermind..... i pulled the trigger too fast. i should have run line by line. thanks for the tip.

12:20 PM  
Blogger jamestechman said...

Thanks, I will put that in the instructions to enter line by line!

James Chong

11:57 AM  
Anonymous Anonymous said...

Thanks for the info, just what we needed!

6:05 PM  
Anonymous Anonymous said...

that fixed it...many thanks

12:34 PM  
Blogger longge said...

The Hogan scarpe
brand is distinctive for high quality. Hogan scarpe donna
are the highest expression of a new luxury lifestyle. hogan donna
is meant for someone who cherishes the type of luxury associated. Apparently Ben had extra spikes put in his Hogan scarpe uomo
for extra grip.

6:20 PM  
Anonymous Anonymous said...

Now I have the same problem, but I have Vista SP2 and Windows Live Mail 2011. Every outgoing mail has a ? at the beginning (e.g. "?Hello,"). There is no dhtmled.ocx triedit.dll on my HD...

Only sending mails as UTF-8 avoids the "?" at the beginning of my emails...

Can you help me?

1:29 AM  
Anonymous Anonymous said...

Uninstall IE9Beta + Foreign Language Pack for IE9Beta and the '?' will disappear from email body!

6:35 PM  
Blogger dong dong said...

christian louboutin
oakley sunglasses cheap
christian louboutin outlet
hollister clothing store
ray ban outlet
louis vuitton outlet stores
christian louboutin sale
michael kors bag
cheap lululemon
michael kors outlet online sale
true religion outlet
coco chanel
michael kors handbags
ray ban glasses
red christian louboutin
louis vuitton handbags
michael kors outlet online
coach outlet store online
rolex watches outlet
celine outlet
ray ban sunglasses
cheap jordans
coach factory outlet
jordan 13
hollister clothing
tory burch outlet online
oakley vault
jordan shoes
mont blanc
toms outlet
nfl jerseys

12:38 AM  
Blogger Meiqing Xu said...

louis vuitton outlet
michael kors handbags
beats by dr dre
jordan concords
michael kors outlet
fitflop shoes
coach factory outlet online
michael kors outlet
hermes birkin bag
football shoes
louis vuitton handbags
new jordans
retro 11
chanel outlet
hollister kids
michael kors bag
true religion jeans
michael kors outlet online
christian louboutin outlet
longchamp outlet
louis vuitton outlet
kate spade outlet
michael kors
louis vuitton handbags
tods outlet store
prada outlet
oakley sunglasses
louis vuitton
fake oakleys
louis vuitton
louis vuitton handbags
abercrombie outlet
sac longchamp pas cher
ray bans
true religion
pandora jewelry
chanel bags
michael kors outlet

6:51 PM  

Post a Comment

<< Home

xml:lang="en" lang="en"> MS Exchange Tips: OWA Question Mark Included in Outgoing Email